Bildekor i Bromma – anlita oss

Söker du bildekor i Bromma? Välj vårt tryckeri i Bromma, Stockholm. Vi levererar bilwrapping till företag av olika slag. Hör av dig till oss så får du en offert.

Varför ska jag välja er för bildekor i Bromma?

Vår erfarenhet med att hjälpa företag med bilfoliering är lång.  Vi tar fram och monterar dekor för de som vill att deras bilar ska synas. Ni får vår hjälp med att bedöma behovet. Ibland kan det behövas en en extrem grafisk design som syns. I andra fall kanske det räcker med en diskret logotype.  Oavsett vad så folierar vi era bilar så att de ser riktigt bra ut.

Bilwrapping

Enhetlig bilfoliering

Vill ni ha lika bildekor på alla bilar? Det löser vi. Vi kan ha wrap för bil åt våra kunder i lager, vilket underlättar arbetet med att få på dekor när nya bilar köps in.

Vi hanterar all print, skärning och montage av bilfolie till kunder i hela stockholmsområdet. Fördelen med egen produktion och montering är att  jobbet går snabbt och smidigt. Bilen kan lämnas in på morgonen. Därefter hämtas den wrappad och klar på eftermiddagen.

Så utförs arbetet

När ni lämnat era önskemål om designen, kan vi snabbt återkoppla med prisnivå för projektet. Efter att priset godkänts kan vi går vidare och ta fram ett designförslag för uppdraget.

När designen godkänts går vi vidare till produktion. Produktion av dekalerna sker i våra egna lokaler här i Bromma. Här görs både print och utskärning av dekaler.

Har ni egna idéer om folieringen? Ta gärna kontakt så får ni hjälp att bolla idéer och ta fram ett upplägg.