Tryckta inbjudningskort till bröllop, kalas, dop

Tryckta inbjudningar i Stockholm

Vi har erbjudit tryckta inbjudningar sedan 1973 och vi vet vad som krävs för att din inbjudan ska få önskad effekt. Vill du trycka ett riktigt exklusivt inbjudningskort, eller en enklare inbjudan? Hör av dig till oss så guidar vi dig genom våra olika alternativ. Du kan ha en egen design eller välja en färdig mall, se längst ned på sidan. Vi börjar gärna med en offert!

Bröllopsinbjudan tryckt med Boktryck Letterpress
Inbjudningar och inbjudningskort från Wasa Grafiska

Guldfoliering eller Boktryck

Oavsett vilken typ av inbjudan du vill trycka, ser vi till att den får ett proffesionellt utseende.

Eftersom vi har tillgång till flera olika trycktekniker kan vi erbjuda följande:

  • Boktryck / Letterpress
  • Guldfoliering / Silverfoliering 
  • Offsettryck med Pantone-färger
  • Digitaltryck
  • Relieftryck

Du kan beställa gratis prover som visar våra olika tryck.

Med vår bredd i produktionen vill vi hävda att vi tillhör ett av de bästa tryckerierna i Stockholm när det gäller tryckning av inbjudningar. Vi har bl.a. hjälpt en av Sveriges största festarrangörer att ta fram ett flertal spektakulära inbjudningar. Tryck ditt inbjudningskort hos oss!

Guldfoliering / Silverfoliering

Inbjudningskort med guldfoliering är väldigt elegant. Guldfoliering blänker och känns väldigt exklusivt. Silverfoliering ger också en väldigt snygg trycksak.

Boktrycket är väldigt populärt och det är många som väljer det till sina bröllopsinbjudningar.

Det vanligaste är annars digitaltryck eftersom det oftast blir billigast. Kvaliteten är densamma som vid 4-färgstryck i offset.

Relieftrycket, som lyfter bokstäverna och ger en känsla av ”blindskrift”, är påväg tillbaka.

Ett annat förslag som vi gillar riktigt mycket är blindprägling. Det kan lyfta en trycksak till skyarna. En blindprägling passar t.ex. ett emblem eller en logotype. Ni väljer själva om motivet ska präglas nedåt eller uppåt.

Bröllopsinbjudningar

Bröllopsinbjudningar i Stockholm. Hör av dig till oss om du letar efter ett tryckeri i Stockholm som kan hjälpa dig att ta fram inbjudningar till ert bröllop. Vi har tryckt massvis av bröllopsinbjudningar och vi lämnar gärna en offert på din trycksak. Vi har många olika bröllopsinbjudningar i vårt arkiv och ni får gärna komma förbi och titta vad vi har tryckt tidigare. Som ett av Stockholms bästa tryckerier när det gäller inbjudningskort är vi säkra på att ni kommer att bli nöjda!

Egen design av inbjudningskort eller utifrån mall?

Har du designat en egen inbjudan vill vi att du skickar en tryckanpassad PDF-fil till oss. Är du osäker, ring eller maila oss så hjälper vi dig.

Vill du hellre att vi skapar din inbjudan från en färdig mall kan du titta på olika layouter här: Färdiga mallar
Det är endast Illustrator- och Indesign-mallar som är möjliga att använda. Fråga oss om du är tveksam.
Meddela oss det nummer som står på mallen och skicka de uppgifter som ska vara med på er inbjudan, därefter återkommer vi med ett korrektur.

Vi har flera olika kuvert som passar till ditt inbjudningskort, hör av dig så berättar vi mer.