Inbjudningar

Trycka inbjudningskort i Stockholm

Trycka inbjudningar i Stockholm

Vi har tryckt inbjudningar sedan 1973 och vi vet vad som krävs för att din inbjudan ska få önskad effekt. Vill du trycka ett riktigt exklusivt inbjudningskort, eller en enklare inbjudan? Hör av dig till oss så guidar vi dig genom våra olika alternativ. Vi börjar gärna med en offert!

Guldfoliering eller Boktryck

Oavsett vilken typ av inbjudan du vill trycka, ser vi till att den får ett proffesionellt utseende. 

Eftersom vi har tillgång till flera olika trycktekniker kan vi erbjuda följande:

  • Boktryck / Letterpress
  • Guldfoliering / Silverfoliering 
  • Offsettryck med Pantone-färger
  • Digitaltryck
  • Relieftryck

Du kan beställa gratis prover som visar våra olika tryck.

Med vår bredd i produktionen vill vi hävda att vi tillhör ett av de bästa tryckerierna i Stockholm när det gäller tryckning av inbjudningar. Vi har bl.a. hjälpt en av Sveriges största festarrangörer att ta fram ett flertal spektakulära inbjudningar. Tryck ditt inbjudningskort hos oss!

Guldfoliering / Silverfoliering

‘Inbjudningskort med guldfoliering är väldigt elegant. Guldfoliering blänker och känns väldigt exklusivt. Silverfoliering ger också en väldigt snygg trycksak.

Boktrycket är väldigt populärt och det är många som väljer det till sina bröllopsinbjudningar.

Det vanligaste är annars digitaltryck eftersom det oftast blir billigast. Kvaliteten är densamma som vid 4-färgstryck i offset.

Relieftrycket, som lyfter bokstäverna och ger en känsla av ”blindskrift”, är påväg tillbaka.

Ett annat förslag som vi gillar riktigt mycket är blindprägling. Det kan lyfta en trycksak till skyarna. En blindprägling passar t.ex. ett emblem eller en logotype. Ni väljer själva om motivet ska präglas nedåt eller uppåt.

Bröllopsinbjudningar

Bröllopsinbjudningar i Stockholm. Hör av dig till oss om du letar efter ett tryckeri i Stockholm som kan hjälpa dig att ta fram inbjudningar till ert bröllop. Vi har tryckt massvis av inbjudningar till bröllop och vi lämnar gärna en offert på din trycksak. Vi har många olika bröllopsinbjudningar i vårt arkiv och ni får gärna komma förbi och titta vad vi har tryckt tidigare. Som ett av Stockholms bästa tryckerier när det gäller inbjudningar är vi säkra på att ni kommer att bli nöjda!