Kuvert

Trycka kuvert i Stockholm

Kuvert med tryck i små och stora upplagor

Ett snyggt kuvert ger ett snyggt och seriöst intryck. Eftersom vi erbjuder kuverttryck i både offset- och digitaltryck kan vi erbjuda allt från 10 ex upp till flera tusen i upplaga. Hör gärna av dig för en snabb offert!

Kuvert trycks efter behov hos Wasa Grafiska
Kuvert av olika slag från trycker i Stockholm

Tryckta kuvert i olika format

Letar du efter ett tryckeri i Stockholm som kan trycka kuvert, då har du kommit rätt. Hos oss kan du trycka i olika kuvertformat och med eller utan fönster. Vanligaste kuvertformaten är C5, som passar ett vikt A4-blad, C4, som passar ett A4-blad. C6-kuvert är lite ovanligare och passar 1/4-dels A4, dessa kuvert passar bra till bl.a. inbjudningar m.m.

Ett snyggt kuvert ger ett bra första intryck när du skickar brev till dina kunder. Många av våra kunder vill även ha hjälp med att distribuera dem och inlagan. Då printar vi adresser direkt utanpå samt stoppar i den inlaga som ska skickas med. Därefter lämnar vi in allt till posten, enkelt och bekvämt för våra kunder.

Behöver du skapa ett adresserat utskick i Stockholm, ring eller maila oss så lämnar vi en snabb offert. Många av våra kunder i Stockholm har gjort kuvertbeställningar genom åren, de tycker att det är bekvämt med ett tryckeri som ligger i Bromma, Stockholm.