Beställ proffsiga flyers i Stockholm

Vi trycker flyers i Stockholm

Vi kan leverera flyers till kunder i Stockholm samma dag.
Både enkel- och dubbelsidiga flyers.
Hör av dig till oss så återkommer vi med en snabb offert.

Flyer med reklam för restaurang, tryckt i Stockholm
Flyer från tryckeri i Stockholm

Nå fram med ditt budskap

Att trycka upp ett gäng flyers att lägga ut på ställen där målgruppen brukar röra sig är ett bra sätt att få en direktkontakt med sina kunder. En flyer som till exempel ligger placerad vid disken på ett café drar snart uppmärksamheten till sig hos kunder som står och väntar på att få sin beställning. Flyers är också perfekt att dela ut vid mässor, festivaler och andra tillställningar där det rör sig mycket folk. De kan innehålla ett budskap om en produkt eller ett event, och de kan med fördel även innehålla rabattkuponger och liknande saker.

Så når ditt budskap fram

Vid framställning av flyers så arbetar vi utifrån att ditt budskap på ett enkelt och tydligt sätt ska nå fram till kunden. Bilder, rubriksättning och text är noga avvägda för en god läsbarhet, och vi ser till att det viktiga i budskapet kommer fram.

Vi på Wasa Grafiska AB hjälper dig med hela eller delar av processen. Vi gör allt från framställning av original till tryck. Om du vill kan du lämna in ett eget original, men då är det bra om du har en viss kunskap om vad som fungerar i tryck. Annars hjälper vi dig och skapar ett nytt helt utifrån dina önskemål.

Vi är ett tryckeri som snabbt och enkelt kan trycka flyers i Stockholm.

Vänd dig till oss

Söker du efter någon som kan skapa snygga och proffsiga flyers i Stockholm så vänd dig till oss på Wasa Grafiska AB. Vi är snabba i processen och skapar flyers till ditt företag med snygg design och av bra material. För oss är det viktigt att varje kund är nöjd med den produkt vi levererar!