Visitkort

Här kan du trycka snyggaste visitkorten i Stockholm!

Visitkort i Stockholm - leverans samma dag

Vi har gjort oss kända för att trycka visitkort i Stockholm sedan 1973. Vill du beställa affärsvisitkort har du kommit rätt. Skicka ett mail eller ring oss för en snabb offert.

Antingen mailar du en PDF till oss eller så designar vi åt dig. Digitaltryckta kort kan vi leverera samma dag!

Söker du visitkort i Stockholm? Vi levererar samma dag
Trycksaker från Wasa Grafiska

Digital- Offset- & Boktryck

Vi kan trycka visitkorten på flera olika sätt, men även våra billigaste alternativ håller hög kvalitet.

Vill du verkligen sticka ut kan vi erbjuda boktryck / letterpress, relieftryck eller offsettryck. Vår absoluta favorit är att kombinera tryck med Pantone-färger i offsettryck och en snygg blindprägel.

Historian bakom visitkortet

Att använda sig av visitkort är ett enkelt och väl beprövat sätt att lämna över sina kontaktuppgifter i olika sammanhang. Faktiskt så kan användningen av dessa härledas ända till det forntida Kina. I dag är det ett perfekt litet kort att ha med vid möten, mässor och i andra nätverkssituationer. Att krångla med papper och penna eller adressboken i mobilen finns det sällan tid för. 

Med ett litet kort som ryms i fickan får kunden med sig dina uppgifter och riskerar inte att glömma varken namn, företag eller telefonnummer. Även många privatpersoner ser i dag fördelar med att bära med sig ett kort med kontaktuppgifter och självklart kan vi leverera både större och mindre upplagor av produkten.

Så jobbar vi

Oavsett om du vill lämna in en egen förlaga eller lämnar hela processen till oss så levererar vi proffsiga produkter till dig. Om ditt företag har en logga så integrerar vi den på ett snyggt sätt.

Har du en grafisk profil?

Om företaget har några specifika färger eller en grafisk profil så använder vi såklart dessa på ett genomtänkt och medvetet sätt. Vi utformar ett kort som speglar din verksamhet eller dig som person, helt utifrån dina önskemål. 

Vi använder papper och tryckfärg av god kvalitet. Och vi har ett välutrustat tryckeri med alla redskap vi behöver för att leverera affärsvisitkort av hög kvalitet till dig eller ditt företag. Med en lång erfarenhet av design och tryck av företagsvisitkort, är vi tryckeriet att vända sig till när du söker efter en bra leverantör i Stockholm. Hör av dig till oss i dag med dina frågor eller beställningar!