Bildekor

Bildekor i Stockholm

Behöver ditt företag dekaler på bilarna? Vi fixar det!
Vi tar snabbt fram en offert och designförslag.
När designen är godkänd bokar vi tid för montering av din bildekor.

Hör av dig så kör vi igång!

En snygg bildekor är ett utmärkt sätt att synas på!
Ibland är en diskret logga allt som behövs för att profilera företaget. I andra fall kan vi hjälpa till med en mer extrem bildekor som verkligen syns i trafiken. Vi hjälper många kunder i Stockholm med att ta fram och montera dekor. 

Vi producerar och lagerhåller dekaler åt ett flertal kunder och när en ny bil köps in kan vi snabbt och enkelt se till att bildekoren ser likadan ut som på tidigare bilar. 

Vi printar, skär och monterar bildekor i Stockholm. Med egen produktion och egen montering är vi enkla att samarbeta med. Lämna bilen på morgonen och hämta din färdiga bil på eftermiddagen.
Tryggt, snyggt och enkelt!

Några av våra kunder

Börja med att tala om vad ni vill med er bildekor, därefter kan vi snabbt uppskatta vilken prisnivå det blir. Känner ni er nöjda med priset går vi vidare och tar fram ett designförslag efter era önskemål.

När ni är nöjda med designen av bildekoren går vi vidare och börjar producera bildekoren i våra lokaler i Bromma, Stockholm. Vi både printar och skär bildekor och kan därför möta alla krav som våra kunder har.

Har ni egna idéer hur er bildekor ska se ut får ni mer än gärna bolla dessa tankar med oss. Vi älskar när vi får utmanande förfrågningar på bildekor.

Vi brukar skilja på vanlig bildekor och foliering/delfoliering. En vanlig bildekor innebär att vi monterar dekaler på bilar. Nästan alla bildekaler är skuren dekor. 

En foliering innebär att folien formas efter bilens utseende. Med foliering kan vi skapa riktigt snygga bildekorer och helfolieringar. Ibland ska bara vissa delar av bilen folieras och det kan också vara väldigt effektfullt. Att vi finns i Bromma i Stockholm gör att många som vill ha dekaler på bilar vänder sig till oss.

Självklart kan vi även hjälpa till med reklam på t.ex. släp, husvagnar, husbilar m.m. Många släpvagnar passar perfekt för bildekor.