Bildekor i Stockholm

Behöver ditt företag bildekor i form av dekaler på bilarna? Vi fixar det!
Du får snabbt en offert och ett designförslag.
När designen är godkänd bokar vi tid för montering av din bildekor.

Hör av dig så kör vi igång!

Få hjälp med bildekor och bilfoliering i Stockholm
Ta hjälp med bildekor i Stockholm

Vad är fördelen med bildekor?

En snygg dekor på bilen är ett utmärkt sätt att synas på!
Ibland är en diskret logga allt som behövs för att profilera företaget. I andra fall kan vi hjälpa till med en mer extrem grafisk design på bilen som verkligen syns i trafiken. Vi hjälper många kunder i Stockholm med att ta fram och montera dekor.

Lika dekor på alla bilar

Vi producerar och lagerhåller bildekaler åt ett flertal kunder och när en ny bil köps in kan vi snabbt och enkelt se till att dekoren ser likadan ut som på tidigare bilar. 

Vi printar, skär och monterar dekor på bilar i Stockholm. Med egen produktion och egen montering är vi enkla att samarbeta med. Lämna bilen på morgonen och hämta din färdiga bil på eftermiddagen.
Tryggt, snyggt och enkelt!

Några av våra kunder

3GNS Telecom Group logga
Würth logo

Så jobbar vi med dekor, bildekaler och utsmyckning på bilar

Börja med att tala om vad ni vill med utseendet på era bilar, därefter kan vi snabbt uppskatta vilken prisnivå det blir. Känner ni er nöjda med priset går vi vidare och tar fram ett designförslag efter era önskemål.

När ni är nöjda med designen går vi vidare och börjar producera dekalerna i våra lokaler i Bromma, Stockholm. Vi både printar och skär bildekor och kan därför möta alla krav som våra kunder har.

Har ni egna idéer hur er design ska se ut får ni mer än gärna bolla dessa tankar med oss. Vi älskar när vi får utmanande förfrågningar på dekoration av bilar.

Bilfoliering eller dekor – vad är bäst?

Vi brukar skilja på vanlig dekor och bilfoliering/delfoliering. En vanlig dekor innebär att vi monterar dekaler på bilar. Nästan alla bildekaler är skuren dekor.

En foliering av bil innebär att folien formas efter bilens utseende. Med foliering kan vi skapa riktigt snygga bildekorer och helfolieringar. Ibland ska bara vissa delar av bilen folieras och det kan också vara väldigt effektfullt. Att vi finns i Bromma i Stockholm gör att många som vill ha dekaler på bilar vänder sig till oss.

Självklart kan vi även hjälpa till med reklam på t.ex. släp, husvagnar, husbilar m.m. Många släpvagnar passar perfekt för dekor.