Letar du efter bildekor i Kista?

Behöver ditt företag bildekor i Kista?

Söker du en leverantör av bildekor till dina företagsfordon i Kista? Välj då Wasa Grafiska. Vi erbjuder högkvalitativ bildekor och bilwrapping åt alla typer av företag. Vi kan hjälpa dig att höja din företagsimage med vårt team av passionerade och kunniga experter.

Vi har många års erfarenhet av att försköna bilar och kommer att ta fram något som passar just dina behov och önskemål. Kontakta oss idag för att få en offert anpassad till era önskemål.

Varför välja Wasa Grafiska för din bildekor i Kista

Med våra bildekorstjänster i Kista kan du säkerställa en enhetlig image för alla dina företagsfordon. Vi tar hand om allt från skärning till print och montage av bildekor för kunder i hela Stockholmsområdet. Vi har möjlighet att spara wrap för dina bilar åt dig, vilket underlättar framtida arbeten när du vill att vi gör samma sak på nya bilar. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om våra bildekortjänster i Kista.

Hur går arbetet till?

När du har en godkänd design, startar vi den process som går ut på att ta fram din dekor. Vi utför hela processen från idé till färdigmonterat resultat. Du kan lämna in ditt fordon på morgonen och hämta det på eftermiddagen – dekorerat och klart! Vi hjälper dig även att avgöra om du vill ha en diskret design eller en mer iögonfallande.

Har du egna tankar eller idéer rörande hur din bildekor skall se ut? Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram ett upplägg som passar just dig.