Söker du bildekor i Solna?

Har du ett företag i eller nära Solna och vill ha bildekor på dina bilar? Välj vårt tryckeri i Stockholm. Vi på Wasa Grafiska erbjuder bildekor och bilwrapping till alla slags företag. För att få en offert, kom i kontakt med oss.

Skäl att låta Wasa Grafiska göra din bildekor

Till att börja med har vi lång erfarenhet av bilfoliering. Vi kan både ta fram och montera en bildekor som får era bilar att stå ut. Vi  hjälper såklart er med att fastställa ert behov, ty  det räcker ibland med en diskret design eller logotype.  Hur är slutresultatet blir, så kommer vår foliering att göra era bilar båda snygga och iögonfallande.

Wrapping på bil

Enhetlig bilfoliering – en bildekor för alla era fordon

Vill ni att samtliga era bilar har samma dekor? Det kan vi fixa och dessutom erbjuder vi möjligheten att spara wrap för bil åt er i våra lagar. Detta underlättar framtida bildekor när vi vill dekorera nya bilar.

Vi tar hand om all skärning, print samt montage av bilfolie till kunder i hela Stockholmsområdet. Detta att vi har både egen produktion och montering resulterar i att våra uppdrag genomförs smidigt och fort. Ni kan lämna bilen på morgonen, för att senare på eftermiddagen hämta den med wrapping applicerad.

För dig som söker bildekor i Solna – så går det till

När de önskemål ni har om designen har tagits emot av Wasa Grafiska, återkommer vi strax därefter med prisnivån för uppdraget. Ifall ni godkänner priset, går vi till nästa steg, som är ta fram ett förslag på design.

När denna design har godkänts inleds produktionen. Produktionen av dekalerna sker i våra egna lokaler. I dessa utförs såväl  print som utskärning av dekaler.

Har ni egna tankar eller idéer vad gäller folieringen? Kontakta då gärna oss, så att vi får hjälpa er med att bolla idéer och ta fram ett upplägg som passar just er.