Bildekor i Stockholm – anlita oss

Är du på jakt efter bildekor i Stockholm? Då bör du välja Wasa Grafikas tryckeri i Stockholm. Här utför vi bilwrapping åt alla möjliga slags företag. Kontakta oss för en offert.

Varför väljer man Wasa Grafiska för bildekor i Stockholm?

Här på Wasa Grafiska har vi lång erfarenhet av att hjälpa företag med bilfoliering.  Vi tar både fram en dekor och monterar den på dina bilar, när du vill att de ska stå ut i trafiken. Vi hjälper också till med att bedöma vad som skulle passa just ert företag; ibland bara måste det till en högljudd grafisk design. Andra gånger kan det räcka med en logotype av det diskretare slaget.  I alla fall folierar vi era bilar så att de ser fantastiska ut.

Bilwrapping

Enhetlig bilfoliering

Önskar ni att alla bilar har samma bildekor? Det kan vi ordna. Vi kan även spara bilwrap åt våra kunder i vårt lager.  På så vis underlättas arbetet med att få på bildekoren när ni köper nya fordon.

Vi hanterar all print, skärning och montage av bilfolie till samtliga våra kunder i Stockholmsområdet. I och med att vi har både egen produktion och montering går jobbet snabbt och smidigt. Ditt företags bil kan lämnas in på morgonen och hämtas wrappad och klar på eftermiddagen. Enklare än så blir det inte!

Så här arbetar vi

Först tar vi emot era designönskemål. Därefter återkopplar vi så snabbt som möjligt med vilken prisnivå projektet kommer att ligga på. När priset sedan godkänts, går vi vidare och tar fram ett designförslag.

Efter att ni godkänt designen fortsätter vi till själva produktionen. Produktion av dekalerna äger rum i våra egna lokaler här i Stockholm. Där utförs både print och utskärning av dekaler.

Har ni egna tankar och förslag rörande folieringen? Kontakta då gärna oss, så hjälper vi er med att bolla idéer och ta fram ett snyggt och passande upplägg.