Bildekor nära Djursholm - låt proffsen sköta jobbet!

Letar du efter möjligheten att applicera dekaler på bilen i närheten av Djursholm? Med Wasa Grafiskas långa erfarenhet och höga professionalism, ser vi till att dina bilar sticker ut och får det utseende du önskar. Vi erbjuder högkvalitativ bilwrapping och bildekor för alla typer av fordon nära Djursholm.

Låt oss förklara lite till varför du ska välja oss 

Vi på Wasa Grafiska har arbetat med bildekor och bilwrapping länge och kan garantera dig ett professionellt, hållbart och riktigt snyggt resultat! Om du inte riktigt vet vad ditt behov är, hjälper vi dig att bedöma vad som kommer att behövas. Ibland räcker det med en liten dekal i form av en logotyp, och i andra fall kan det krävas mer iögonfallande dekor som täcker större delar av fordonen. Om du har egna förslag ska du självklart komma med dem – vi älskar utmaningar och vill gärna arbeta med de förfrågningarna.

Effektiv och enkel arbetsprocess:

  • Kontakta oss och berätta om dina önskemål.
  • Vi återkommer snabbt med ett prisförslag.
  • Efter godkänt pris tar vi fram ett designförslag.
  • När designen är godkänd, producerar vi dekalerna i våra egna lokaler.
  • Vi printar, skär ut och monterar dekoren.

Bildekor i Bromma, Stockholm

Bildekor nära Djursholm - från beställning till slutprodukt 

Vi trycker, skär ut och monterar dekoren i våra egna lokaler. Eftersom vi sköter produktionen helt på egen hand kan vi garantera en snabb och effektiv service. Med andra ord kan du lämna in fordonen på morgonen och hämta ut de wrappade och klara på eftermiddagen. 

Samma dekor på flera fordon?

Om du vill ha samma bildekor på alla dina fordon nära Djursholm, ser vi till att ha ett lager av era dekaler redo, för snabb och enkel foliering eller dekor av era fordon redan när de köps in. På så sätt kan vi garantera att alla fordon får samma utseende och blir enhetliga. 

Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig att bolla dina tankar och idéer. Tillsammans tar vi fram ett upplägg som passar just dig eller ditt företag. 

Kontakta oss eller fyll i offertförfrågan nedan. Se till att synas på vägarna med hjälp av oss på Wasa Grafiska!