Behöver ditt företag bildekor på Ekerö?

Söker du en leverantör av bildekor till dina företagsbilar på Ekerö? Välj då Wasa Grafiska. Vi är ett tryckeri beläget i Bromma som erbjuder högkvalitativ bildekor och bilwrapping åt alla typer av företag. Kontakta oss idag för att få en offert anpassad till era önskemål. Uppgradera ditt företags image med våra högkvalitativa tjänster.

Varför Wasa Grafiska bör sköta din bildekor på Ekerö

Vi har många års erfarenhet av att försköna bilar och kommer att ta fram något som passar just dina behov och önskemål. Vårt mål är alltid att få dina bilar att stå ut och väcka uppmärksamhet. Vi hjälper dig att avgöra om du vill ha en diskret design eller en mer iögonfallande dekor. Oavsett vad du väljer, kan du vara säker på att vi levererar en lösning som gör dina bilar snygga och iögonfallande.

Ta hjälp med bildekor i Stockholm

Enhetlig och snabb dekor 

Säkerställ en enhetlig image för alla dina företagsfordon genom bilfoliering från Wasa Grafiska. Vi erbjuder en bildekor som passar samtliga av era bilar och har möjlighet att spara wrap för bilen åt dig, vilket underlättar framtida arbeten när du vill att vi gör samma sak på nya bilar.

Vårt tryckeri i Stockholm tar hand om allt från skärning till print och montage av bilfolie för kunder i hela Stockholmsområdet. Tack vare vår egen produktion och montering, kan vi erbjuda snabba och effektiva tjänster. Du kan lämna in din bil på morgonen och hämta den på eftermiddagen, dekorerad och klar.

Hur går arbetet till?

Vår process består av några enkla steg:

  • Kontakta oss och berätta om dina önskemål kring designen.
  • Vi återkommer snabbt med en prisnivå för uppdraget.
  • Om du godkänner priset, tar vi fram ett designförslag för dig.
  • När designen är godkänd, inleds produktionen av dekalerna i våra egna lokaler.
  • Vi utför både print och utskärning av dekaler.

Har du egna tankar eller idéer för bilfoliering? Kontakta oss så hjälper vi dig att bolla idéer och ta fram ett upplägg som passar just dig.