Ute efter bildekor i Sundbyberg?

Vi på Wasa Grafiska erbjuder professionell bilwrapping och bildekor till alla slags företagsbilar och företag i Sundbyberg. 

Varför ska ni ta hjälp av Wasa Grafiska? Med vår långa erfarenhet av bilfoliering kan vi både trycka och montera dekor som får dina bilar att sticka ut på vägarna. Vi hjälper dig att bedöma behovet – ibland räcker det med en diskret logotyp, medan andra gånger krävs en mer fängslande design. Oavsett vilket, så ser vi till att dina bilar får ett snyggt och professionellt utseende. 

Hur går processen till? 

Stegen är enkla och smidiga: 

  • Ta kontakt med oss och berätta om dina önskemål.
  • Vi återkommer snabbt med ett prisförslag för projektet.
  • Om du godkänner priset, arbetar vi fram ett designförslag.
  • När förslaget är godkänt, inleds produktionen av dekalerna i våra egna lokaler.
  • Vi printar, skär ut och monterar dekoren.

Enhetlig bildekor i Sundbyberg

Om du vill du ha samma bildekor på alla dina företagsbilar i Sundbyberg kan vi självklart lösa det. Genom att lagerhålla bilwrapping-material kan vi snabbt och enkelt foliera nya bilar redan när de köps in. Detta underlättar för dig och garanterar en enhetlig image för alla dina fordon.

Effektiv produktion och montering

All print, skärning och montering av bilfolien sker i våra lokaler i Bromma. Tack vare vår egen produktion kan vi garantera snabb och effektiv service. Du kan lämna in bilen på morgonen och hämta den wrappad och klar på eftermiddagen.

Har du egna idéer eller önskemål om hur din bildekor ska se ut? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att bolla idéer och ta fram ett upplägg som passar just ditt företag. 

Kontakta oss eller fyll enkelt i offertförfrågan här nedanför. 

Låt låt oss hjälpa dig att förnya dina företagsbilar.