Bildekor nära Vasastan - vi gör jobbet!

Vi har förstått att du letar efter möjligheten att applicera en dekal på bilen i närheten av Vasastan? Hos Wasa Grafiska erbjuder vi högkvalitativ bilwrapping och bildekor för alla slags bilar i Vasastan. Med lång erfarenhet ser vi till att dina bilar blir snygga, synliga och får en personlig touch.

Varför Wasa Grafiska?

Vi har arbetat med bildekor länge och kan garantera dig ett snyggt, professionellt och hållbart resultat. Vi hjälper gärna till att bedöma ditt behov. Ibland kan det räcka med en liten logotyp, och i andra fall kan det krävas en större dekal som är mer iögonfallande. Har du egna förslag ska du självklart komma med dem, vi gillar utmaningar och tar oss gärna an de förfrågningarna.

Arbetsprocess är enkel och effektiv:

  • Kontakta oss och berätta om dina önskemål.
  • Vi återkommer snabbt med ett prisförslag.
  • Efter godkänt pris tar vi fram ett designförslag.
  • När designen är godkänd, producerar vi dekalerna i våra egna lokaler.
  • Vi printar, skär ut och monterar dekoren.

 

Få hjälp med bildekor och bilfoliering i Stockholm

Samma utseende på flera bilar?

Om du vill ha samma bildekor på alla dina bilar i Vasastan, kan vi lagerhålla bilwrapping-material för snabb och enkel foliering av nya bilar när de köps in. På så sätt kan vi garantera att alla bilar får samma utseende och blir enhetliga.

Bildekor i Vasastan med snabb produktion och service

All print, skärning och montering sker i våra lokaler. Eftersom vi sköter all produktion på egen hand kan vi erbjuda snabb och effektiv service. Lämna in bilen eller bilarna på morgonen och hämta de wrappade och klara på eftermiddagen. 

Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig att bolla idéer och ta fram ett upplägg som passar just dig eller ditt företag. 

Kontakta oss eller fyll i offertförfrågan nedan. Låt oss på Wasa Grafiska hjälpa dig att förnya din bil!