Bilwrapping i Stockholm

Ska du wrappa din bil i Stockholm? Välj vårt tryckeri i Stockholm. Vi ser till så att jobbet blir ordentligt gjort. Här kan vi leverera bilwrapping av olika slag, och det är fantasin som är den enda begränsningen. Ta kontakt med oss för att få en offert.

Varför ska jag välja er för carwrap i Stockholm?

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa kunder i stockholmsområdet med att ta fram och montera dekor. Vi hjälper er att bedöma behovet, om ni behöver en extrem grafisk design som syns, eller om det räcker med en diskret logotype.  För företag i Stockholm – vi wrappar era bilar så att de blir riktigt snygga.

Bilwrapping

Samma bilwrapping på alla bilar

Vill ni ha lika carwrap på alla bilar? Inga problem. Vi kan lagerhålla wrap för bil åt våra kunder, vilket gör det smidigt att få på bildekor när nya bilar köps in.

Vi sköter print, skär och monterar bilfolie på bilar till kunder i hela stockholmsområdet. Tack vare egen produktion och montering går jobbet snabbt och smidigt. Du kan lämna in bilen på morgonen och hämta den wrappad och klar på eftermiddagen.

Så går jobbet till

Efter att ni lämnat era önskemål om utseende, kan vi snabbt uppskatta prisnivå för jobbet. När priset är godkänt kan vi går vidare och ta fram ett designförslag för wrappingjobbet.

Vid godkännande av design går vi vidare till produktion och producerar dekalerna i våra lokaler i Bromma i Stockholm. I våra lokaler utförs både print och utskärning av dekalerna som ska sättas som wrap på bilen.

Har ni egna idéer om bilwrap? Hör gärna av er så får ni hjälp att ta fram ett förslag.