Bröllopsinbjudan Solna

Skall du fira bröllop i Solna? Vi på Wasa Grafiska hjälper dig göra denna mycket speciella dag till en av de viktigaste i ditt liv. Du vill ju att din bröllopsinbjudan ska vara ett vackert och minnesvärt minne av dagen. Wasa Grafiska hjälper dig att skapa en inbjudan som är både personlig och unik. 

Trycksaker till bröllop

 
Vi är baserade i Bromma och sköter hela processen från din idé till tryck och leverans. Detta innebär att vi kan leverera snabbt till dig – och bröllopsinbjudningar vill man ju inte chansa på vad gäller leverans!

Ditt drömbröllop i Solna – med Wasa Grafiska

Vi erbjuder ett brett utbud av bröllopsinbjudningar i Solna, från traditionella till moderna. Våra inbjudningar är även självklart anpassningsbara. Du kan välja mellan ett stort urval av motiv, stilar och färger, så att du kan skicka ut den perfekta inbjudan, för att skapa en något som är unikt för dig och din partner.
 
Våra bröllopsinbjudningar är tryckta på högkvalitativa papper med trycktekniker som ger ett elegant resultat.

Vi hjälper dig att skapa din dröminbjudan, oavsett om du har en traditionell eller modern stil. Vi finns här för att hjälpa dig genom hela processen, från idé till leverans.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för att få en offert. Vi hjälper dig att skapa en bröllopsinbjudan i Solna som du och dina gäster kommer att älska