Egna klistermärken

Vill du som företag trycka egna klistermärken? Vårt tryckeri står redo för specialdesignade dekaler utifrån ditt behov. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att trycka egna dekaler, oavsett om det är avsett för fordon, varningsskyltar eller något annat.

Vilken upplaga kan vi trycka för egna klistermärken?

Vår produktion av klistermärken är helt digitaliserad, vilket innebär att du kan välja att trycka upplagor från en enda dekal och uppåt. För större upplagor sker leverans på ark i format som exempelvis A5 eller A4.

Klistermärken tryckeri stockholm

Vad kan dekaler med egen design användas till?

Några exempel på våra uppdragsgivare är hockeyklubbar i Stockholm, som anlitar oss för tryck av reklamdekaler för sina hjälmar och rinkar. Även byggföretag anlitar oss för just produktion av hjälmklistermärken. Andra användningsområden och exempel på produktioner vi gjort är märkningar för maskiner och reklamstickers.

Att tänka på

Eftersom det finns gott om valmöjligheter och alternativ vad gäller dekaler, som exempelvis material för olika ändamål, är det viktigt att du är specifik vid din beställning. Var inte heller rädd för att ta kontakt om du behöver goda råd kring produktionen. Vi har lång erfarenhet av att producera till olika branscher. Ett exempel är att de mer prisvärda dekalerna passar sämre på feta ytor.