En expert på digitaltryck i Stockholm

Söker du ett tryckeri i Stockholm som är expert på digitaltryck? Vi på Wasa Grafiska finns i Bromma och kan hjälpa dig med att trycka de produkter du behöver. Vi arbetar med den senaste tekniken och beprövade metoder och är ett välrenommerat tryckeri i Stockholm.

Vi levererar Stockholms vassaste digitaltryck

Med Wasa Grafiska får du en expert på tryckeriteknik. Vi kan leverera allt från visitkort och broschyrer till storformatstryck av banderoller, dekaler och skyltar. Vi kan erbjuda allt från ingående konsultation om lämpliga logotyper, tekniken bakom bra och säljande trycksaker till snabba färdiga produkter. Hela produktionskedjan ligger i samma lokaler, från originalarbetet till tryck vilket innebär att vi också kan garantera en snabb leverans av en färdig produkt. Vid enklare beställningar kan vi ofta leverera samma dag.

Varningssymboler från digitaltryck i Stockholm

Ett brett sortiment av lösningar

Osäker på vad som passar dig? Saknar du material helt och hållet? Besök oss i vår fabrik om du vill titta på olika utformning, lösningar och material och diskutera vad som passar just dig bäst. Allt från utformning av design till olika material. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd och därför är det viktigt för oss att du känner att du får ett professionellt och personligt bemötande oavsett vilken del av produktionskedjan du behöver hjälp med. Vi arbetar hela tiden med att vara den bästa leverantören av digitaltryck i Stockholm.