Klistermärken för företag

Vi erbjuder tryck av dekaler och klistermärken till företag. Vi har en hög kapacitet för tryck och kan ofta leverera samma dag. Hos oss finns klistermärken av olika slag, och det är fantasin som är den enda begränsningen. Ta kontakt med oss och få en offert.

Vilket antal klistermärken behöver företag beställa?

Fördelen med vår digitala produktion, är att det inte krävs en stor upplaga för att kunna trycka dekalerna. Hos oss kan du välja ett antal från endast en dekal, och uppåt. Behöver du trycka många klistermärken av mindre sort, kan de levereras på ett och samma ark.

Klistermärken tryckeri stockholm

Klistermärken för företag i Stockholm med omnejd

Vi trycker dekaler för många olika ändamål. Exempel på vad våra kunder använder produkterna till är reklamstickers, klistermärken på bygghjälmar och märkning av maskiner. Eftersom olika material passar till olika ändamål behöver vi veta vad du ska använda dina dekaler till. I en del fall behöver de ju tåla lite mer.

Några av alternativen med lägre pris passar, exempelvis, inte till hjälmar på byggarbetsplatser. Ytan på hjälmarna kan vara fet, och därmed kan det vara svårare för klistermärken att få fäste där.

Exempel på kunder och användningsområden

Behöver du beställa egna klistermärken? Bland våra kunder finns företag som behöver klistermärken av olika slag. Företag inom byggbranschen, som Implenia, har haft stor nytta av dekaler från oss. Det rör sig främst om hjälmdetaljer.

Vi har producerat olika tryckta dekaler till ett flertal olika ishockeyklubbar. Deras stickers sitter fästa på hjälmar, rinkar med mera.