Tryckeri för klistermärken i Stockholm

Ska du beställa klistermärken från tryckeri i Stockholm? Hos oss finns dekaler av olika slag, och det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna. Ta kontakt med oss för att få en offert.

Hur många klistermärken måste man trycka?

Den stora fördelen med digital produktion, är att det inte behövs en stor upplaga för att kunna trycka. Välj antal från bara en dekal, och uppåt. Om du behöver trycka många klistermärken av mindre sort, kan de levereras på ett och samma ark.

Klistermärken tryckeri stockholm

Tryckta klistermärken i Stockholm med omnejd

Hur kommer det sig att vi kan trycka med så kort varsel? Svaret är att vi har en egen produktionskedja som vi rår över till fullo. Detta är förklaringen till att vi kan vi leverera så snabbt. Från originalarbete till tryck – inklusive efterbehandling – sköts av oss. Följden blir att vi kan leverera trycksaker i Stockholm city bara timmar efter att du beställt.

Vi producerar dekaler för flera olika ändamål. Några exempel på användningsområden är reklamstickers, bygghjälmar, märkning av maskiner med mera. Vad vi behöver veta är vilket syfte dina stickers ska ha, eftersom olika material passar till olika ändamål.

Vissa av alternativen med lägre pris passar, som ett exempel, inte till bygghjälmar. Ytan på hjälmarna är fet, och det är svårare för klistermärken att fästa där.

Exempel på kunder och användningsområden

Bland våra kunder finns företag som behöver dekaler. Byggföretag, som Implenia, har haft nytta av klistermärken från oss. Det rör sig främst om dekaler för hjälmar.

Vi har även producerat olika tryckta dekaler till ett flertal olika hockeyklubbar. Dessa stickers sitter på hjälmar, rinkar med mera.