Vi är ditt offset-tryckeri i Stockholm

Behöver du hjälp med offset-tryck i Stockholm? Vi är en erfaren och pålitlig leverantör som trycker offset åt dig med kort omloppstid. Ta kontakt med oss här

Vad är offset-tryck?

Offset är en av de vanligaste tryckteknikerna som används i världen idag. Det är också en väldigt gammal metod, med anor från 1800-talet. Rent konkret stryks färg på en metallyta, som sedan trycker på materialet. Vid offset-tryck trycks en färg åt gången.

Eftersom själva mallen behöver tillverkas blir denna metod kostsam för små upplagor, och därför är exempelvis digitaltryck bättre för mindre upplagor.

Offset-tryckeri i Stockholm

Därför ska du anlita ett offset-tryckeri i Stockholm

Fördelarna med denna tryckmetod är framförallt kvaliteten. Jämfört med digitaltryck är offset överlägset. Det finns inte heller någon begränsning vad gäller olika former av material som trycket kan ske på. Förutom papper kan vi även trycka på läder, metall, trä med mera.

Några andra fördelar är att offsettryck lönar sig i längden. Vid stora upplagor blir kostnaden relativt låg. Dessutom håller tryck och tryckplåtar länge. Detta är helt enkelt en långsiktig tryckmetod.

Därför ska du anlita oss

För den som söker offsettryckeri i Stockholm är vi en pålitlig partner, ansedd som en av de bästa i staden av flera av våra kunder. Vi levererar alltid med högsta kvalitet, en tradition vi inte tummat på sedan vi startade 1973.

Beställa offsettryck enkelt hos oss. Skicka över en PDF eller ring. Vi guidar vi dig genom produktionen. Vi försöker alltid att bistå med vår kunskap för att just din trycksak ska bli så snygg som möjligt.