Print i Stockholm – beställ från oss

Behöver du beställa print i Stockholm med omnejd? Vi är ett erfaret och pålitligt tryckeri i Stockholm, som producerar med kort omloppstid. Ta kontakt med oss här

Anlita oss för print i Stockholm

Den som vill beställa print i Stockholm hittar en pålitlig partner i oss. Vi sägs vara en av de bästa i Stockholm enligt flera av våra kunder. Från oss levereras det alltid med högsta kvalitet. Det är något vi inte har tummat på sedan vi startade företaget. Då var året 1973…

Beställ printproduktion enkelt hos oss. Maila en PDF eller ring oss. Vi hjälper dig genom produktionen med den assistans du behöver. Vi försöker alltid att bistå med vår kunskap för att just din trycksak ska bli så snygg som möjligt.

Print i Stockholm
Werbetechnik / Aufkleber entgittern

Printproduktion: digitalt eller offset?

Fördelarna med offsettryck är främst av kvalitativ art. Jämfört med det snabbare digitaltrycket är det överlägset kvalitetsmässigt. Det finns inte heller någon begränsning för vilka material som vi kan printa på. Utöver papper kan vi även trycka på trä, läder, metall och mera.

Därför är vi så snabba

Vi har en egen produktionskedja som vi rår över till 100 procent. Därför kan vi leverera så snabbt. Allt från originalarbete till tryck och efterbehandling sköts av oss, med följden att vi kan leverera trycksaker inom Stockholm blott timmar efter beställning.

En del hör av sig med panik och berättar att den printartikel de beställt på nätet inte har kommit fram i tid. Då är det tur att Wasa Grafiska finns och löser deras problem.