Trycka etiketter

Behöver du trycka etiketter för ditt företag? Vårt tryckeri hjälper dig med specialdesignade dekaler utifrån alla typer av behov. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med tryckta etiketter för det du användningsområde du behöver.

Vilken upplaga behövs för att trycka etiketter?

Vår produktion av etiketter är digitaliserad, och vi kan  trycka upplagor från en enda dekal och uppåt i antal. Om det gäller större upplagor sker leverans på A5- eller A4-ark. Återkom till oss med ditt behov. 

Vad kan etiketter med tryck användas till?

Några av våra uppdragsgivare är hockeyklubbar i Stockholm, som tar vår hjälp för produktion av reklamdekaler till sina hjälmar och rinkar. Det finns även byggföretag anlitar oss för just produktion av klistermärken för hjälmar. Andra användningsområden för egna etiketter med tryck är märkningar för maskiner och stickers för reklambruk.

Tänk på detta

Var specifik med din beställning. Det finns många olika alternativ att välja på vad gäller etiketter. Exempelvis passar några av våra mer prisvärda dekaler sämre på feta ytor, då de lossnar lättare. Det finns ett flertal variabler att ta hänsyn till i detta. Vi ger er gärna råd och hjälper er ta fram alternativ så att det passar er på bästa sätt.

Klistermärken tryckeri stockholm