Tryckeri nära Kungsholmen

Söker du ett tryckeri på Kungsholmen? Vi på Wasa Grafiska finns i Bromma, på Ulvsundavägen, endast några minuter därifrån. Vi har en snart 50-årig erfarenhet av trycksaker. Med hela produktionen inhouse kan vi leverera snabbt – ibland samma dag.

Varför ska du anlita vårt tryckeriföretag?

Lång erfarenhet och fördjupad kunskap är vad du kan få om du anlitar oss som tryckeriföretag nära Kungsholmen. Bland våra kunder är vi kända som ett tryckeri i Stockholm som tillhör de bästa i staden. Vi på Wasa Grafiska levererar ständigt med högsta möjliga ambition och kvalitet. Det har vi gjort sedan vi en gång startade företaget 1973.

Vi är ditt tryckeri i Stockholm city

Behöver du rådgivning vad gäller teknik för trycket, pappersval eller något annat är vi ett mycket bra val. Över åren har vi producerat tryck för många olika projekt och hunnit få många användbara referenser och idéer. Med vår långa erfarenhet har vi ändå inte tröttnat på utveckling och kreativitet, och kan alltid hjälpa med att tänka nytt.

Tryckproduktion nära Kungsholmen med kort varsel

Du undrar kanske hur vi kan trycka och leverera med så kort varsel. Svaret är att vi har en egen produktionskedja som vi styr över till fullo. All produktion finns i huset, liksom även själva trycket. Allt från originalarbete till tryck sköts av oss själva, och därför kan vi leverera bara timmar efter att du beställt.

Med full kontroll kommer Följden blir att vi kan leverera tryckta artiklar för företag bara timmar efter att beställningen lagts. Detta är bara en del i vårt arbete för att göra våra kunder nöjda.

Digitalt eller offset – vilket tryck är bäst?

Fördelarna med offsettryck är den högre kvaliteten. Digitaltryck vinner på att det går snabbt. Vilken sorts tryckteknik som ska användas till vilken typ av trycksak är något vi på Wasa Grafiska kan hjälpa dig med att avgöra. Hör av dig till oss redan idag så hjälper vi dig.