Vi är tryckeriet nära Sundbyberg ni letar efter!

Wasa Grafiska har varit verksamma i Stockholmsregionen sedan 1973 och vi är kända för vår snabba leverans och höga kvalitet. Vår produktion sker helt och hållet inhouse, från originalarbete till planering och tryck, vilket gör att vi kan hålla en hög standard och snabb leveranstid.

Stort utbud av trycksaker

Vi erbjuder ett brett sortiment av trycksaker. Oavsett om du behöver visitkort, kuvert, dekaler, banderoller eller skyltar, kan vi hjälpa dig. Vi trycker även på textilier. Kolla in vårt grundsortiment i menyn ovan, och tveka inte att kontakta oss om du har specifika önskemål. 

Vi värdesätter våra trogna kunder och strävar alltid efter hög kundnöjdhet så att kunden vill återkomma till oss. Därför ser vi som tryckeri nära Sundbyberg till att leverera snabbt och alltid med bästa kvalitet. Våra kunder är reklambyråer, företag och privatpersoner och vi levererar över hela Stockholmsregionen. Det är ofta möjligt att få varan samma dag som beställningen görs.

Allt under samma tak

När du anlitar vårt tryckeri nära Sundbyberg sker allt arbete under samma tak. Vi planerar, skapar original, trycker och kontrollerar den färdiga produkten här. Du kan skicka in din beställning digitalt via e-post eller ringa oss för att få råd och hjälp. Våra experter är alltid tillgängliga för att säkerställa att din trycksak blir så bra som möjligt.

Är du osäker på de olika tryckmetoderna och vilken som passar bäst? Kontakta oss eller kom gärna förbi kontoret i Bromma så visar vi skillnaden mellan olika material och tekniker.

Snabba leveranser och nöjda kunder

Vi har mycket nöjda och trogna kunder. Vi lyssnar på dina behov och erbjuder våra råd för att slutprodukten ska bli precis som du önskar. Skicka in ditt material digitalt eller ring oss för att diskutera dina önskemål. Vi finns här med vår erfarenhet av allt inom trycksaker och kan hjälpa dig med allt från design till färdig produkt.

Med lång erfarenhet och ständigt fokus på kvalitet och kundens bästa, är vi enligt många av våra kunder ett av de bästa tryckerierna i Stockholm. 

Tveka inte att kontakta oss redan idag, eller fyll enkelt i offertförfrågan här nedanför!