Söker du tryckeri i Östermalm med omnejd?

Söker du ett tryckeri nära Östermalm? Wasa Grafiska finns i Bromma, på Ulvsundavägen. Vi har ett gott rykte som ett erfaret och pålitligt tryckeri i Stockholm, som producerar och levererar med kort omloppstid. Ta kontakt med oss här.

Varför du ska anlita detta tryckeri nära Östermalm

Få en pålitlig partner i oss. Enligt flera av våra kunder är vi en av de bästa tryckerierna i Stockholm. Detta beror på lång erfarenhet, ständig vilja att förnyas och förbättras och en lyhördhet gentemot våra kunder. Vårt tryckeri levererar ständigt med högsta möjliga kvalitet och kundens bästa i fokus. Det har gällt ända sedan vi startade företaget 1973.

Anlita vårt tryckeri nära Östermalm i Stockholm. Ni kan skicka material digitalt eller ringa oss, och det är möjligt att få trycksakerna samma dag. Detta då vi har allting inhouse. Vi finns här för dig med vår expertis och kan hjälpa dig om du behöver råd. Allt för att just din trycksak ska bli så bra som möjligt.

Folder, producerad av tryckeri i Stockholm

Vi levererar trycksaker till Östermalm med kort varsel

Vårt tryckeriföretag är ständigt på tårna och snabba att ta in order, för att producera trycksaker med kort leverans.  Detta är möjligt tack vare att vi kontrollerar hela produktionskedjan till fullo. Originalarbete, planering och tryck samt förberedelse för färdig leverans sker här inne i huset, och det är vår egen personal som gör allt. Vi kan därför  leverera tryckta artiklar för företag på Östermalm bara timmar efter att beställningen gjorts.