Vilket är Solnas bästa tryckeri?

Vi tror att svaret är Wasa Grafiska, vi är snabba till leverans utan att avkall ges på kvalitét. Vi arbetar snabbt och all produktion sker inhouse, från originalarbetet till planering till tryck. Vi har arbetat i Stockholmsregionen sedan 1973 och har ett rykte som ett erfaret och pålitligt tryckeri.

Vårt stora sortiment av varor och tjänster

Vi kan leverera det mesta i trycksaksväg. Vi gör bland annat visitkort, boktryck, dekaler, banderoller och skyltar. Vi trycker även på textilier. Se vårt grundsortiment i menyn ovan. Och var inte rädd att fråga oss om du har något speciellt önskemål så ser vi till att hjälpa dig att få den vara du önskar. Givetvis kostar en offert inget. Så hör av dig idag så får du snabbt hjälp av vår kunniga personal.

Snabba leveranser från bästa tryckeriet nära Solna

Vi värdesätter alltid en trogen kund och arbetar alltid för att du ska komma tillbaka till oss igen, nöjd från tidigare beställningar. Därför ser vi alltid till att leverera varorna snabbt och med bästa kvalitet. Ofta är det även möjligt att få varan samma dag som beställningen gjorts. 

Tryckeri i Solna

Allt under samma tak

Anlita vårt tryckeri nära Solna i Stockholm om du vill arbeta med ett tryckeri där allt sker under samma tak. Vi planerar, skapar originalet, trycker och kontrollerar den färdiga produkten på samma ställe och av vår erfarna personal. Du kan skicka in din beställning digitalt via e-post eller ringa oss. Vi finns här för dig med vår expertis och kan hjälpa dig om du behöver råd. Allt för att just din trycksak ska bli så bra som möjligt.

Ett tryckeri för alla i Solna och Stockholm 

Vi gör trycksaker till alla och våra kunder är reklambyråer, företag samt privatpersoner och vi är vana att arbeta mot hela Stockholmsregionen med omnejd. Så när du letar efter ett tryckeri i Stockholm är det oss du ska kontakta. Storleken och komplexiteten på ordern avgör leveranstiden, men ofta kan vi leverera varorna med väldigt snabbt varsel, ner till ett par timmar. Om du är osäker på olika sorters tryck så kan du alltid kontakta oss och komma till oss för ett besök, så kan vi visa dig skillnaden mellan olika material och tekniker som vi använder för tryck.