Tryckeri i Stockholm city – vi finns i Bromma

Söker du ett tryckeri i Stockholm city centralt? Vi finns i Bromma, på Ulvsundavägen 174, nära Stockholms innerstad. Vi håller till cirka 8 km från Centralstation. Wasa Grafiska är ett erfaret och pålitligt tryckeri i stockholm, som producerar med kort omloppstid. Ta kontakt med oss här

Därför ska du anlita detta tryckeri i Stockholm city

Den som söker tryckeri centralt i Stockholm hittar en pålitlig partner i oss. Vi har rykte bland våra kunder som en av de bästa i Stockholm. Vi på Wasa Grafiska levererar alltid med högsta möjliga kvalitet. Det är något vi har hållit på sedan vi startade företaget 1973.

Vi är ditt tryckeri i Stockholm city

Anlita vårt tryckeri Stockholm city enkelt. Skicka över material digitalt eller ring oss, eller kom förbi helt enkelt. Vi assisterar dig genom produktionen på bästa sätt. Vi finns tillhanda med vår kunskap, för att just din trycksak ska bli så bra som möjligt.

Tryckproduktion i Stockholm city med kort varsel

Hur kommer det sig att vi kan trycka med så kort varsel? Svaret är att vi har en egen produktionskedja som vi rår över till fullo. Detta är förklaringen till att vi kan vi leverera så snabbt. Från originalarbete till tryck – inklusive efterbehandling – sköts av oss. Följden blir att vi kan leverera trycksaker i Stockholm city bara timmar efter att du beställt.

Tryckteknik: digitalt eller offset

Fördelarna med offsettryck är av kvalitativ art. Digitaltrycket är istället snabbare. Vilken sorts tryck som ska användas till vilket ändamål är något vi kan hjälpa dig att avgöra. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig.