Tryckeriföretag i Stockholm – vi finns i Bromma

Söker du ett tryckeriföretag i Stockholm? Was Grafiska finns i Bromma, på Ulvsundavägen 174, nära Stockholms innerstad. Vi är en pålitlig leverantör av trycksaker, och har en snart 50-årig erfarenhet. Välj oss för kvalitét med kort omloppstid.

Därför ska du anlita oss

Den som söker tryckeriföretag i Stockholm hittar en samarbetspartner med lång erfarenhet och fördjupad kunskap i oss. Vissa av våra kunder har sagt att vi är en av de bästa tryckerierna i Stockholm. Detta är enligt vår ambitionen: Vi på Wasa Grafiska levererar alltid med högsta möjliga kvalitet. Och har så gjort sedan vi startade företaget 1973.

Vi är ditt tryckeri i Stockholm city

Ring, maila eller kom förbi – vi hjälper er så fort vi kan. För dig som behöver rådgivning vad gäller tryckteknik, val av papper eller något annat är vi det perfekta valet. Genom åren har vi tryckt så många olika projekt att det hunnit skapas användbara referenser och idéer. Men trots vår långa erfarenhet kan vi alltid hjälpa med att tänka nytt.

Tryckeriföretag i Stockholm som levererar med kort varsel

Hur kommer det sig att vi kan trycka med så kort omloppstid? Svaret är att vi har full kontroll över hela produktionskedjan. Allt från originalarbete till färdig leverans sker här inne i huset, av vår egen personal. 

Med full kontroll kommer Följden blir att vi kan leverera tryckta artiklar för företag bara timmar efter att beställningen lagts. Detta är bara en del i vårt arbete för att göra våra kunder nöjda.