Trycksaker för företag i Stockholm

Behöver ditt företag ta fram trycksaker i Stockholm? Vi håller till i Bromma och kan hjälpa dig med allt från visitkort till rollups. Wasa Grafiska har lång erfarenhet och en maskinpark som levererar i högsta möjliga kvalitet. Har du bråttom? Ingen fara, vi levererar med kort omloppstid!

Vi kan det här med trycksaker för företag

Hitta en pålitlig tryckpartner hos oss. Sedan vi startade 1973 har vi på Wasa Grafiska levererat med högsta kvalitet till företag i Stockholm med omnejd. Det är inte för inte som flera kunder kallat oss en av de bästa i staden. Det ryktet får man bara av att leverera kvalitet, år efter år.

Oavsett om det är visitkort, broschyrer, foldrar eller rollups så tar vi oss an uppdraget med största möjliga entusiasm. Du kan skicka över material till oss digitalt och få det tryckta samma dag ibland, eller så kan ni komma förbi på tryckeriet om vi bokar en tid.

Vi är ditt tryckeri i Stockholm city

Tryckta pappersprodukter i Stockholm

Vi kan leverera tryckta pappersprodukter med kort varsel, ibland samma dag. Förklaringen till detta är att vi har en egen produktionskedja som vi rår över till fullo. Från originalarbete till tryck – inklusive efterbehandling – sköts av oss själva inhouse. När det inte är några andra leverantörer inblandade kan vi få det precis som vi vill, och som våra kunder vill.

Digitalt och offset för trycksaker

De olika tryckmetoder vi använder har sina fördelar. Medan digitaltrycket går betydligt snabbare, ger offsettrycket en överlägsen kvalitet. Vilken typ av tryck som ska användas till vilket ändamål har vi naturligtvis stenkoll på. Därför rekommenderar vi att du hör av dig till oss om det finns några som helst funderingar.