Tryckta företagspresentationer - professionellt och stilrent

Om du söker efter en leverantör av tryckta företagspresentationer har du kommit helt rätt. På Wasa Grafiska erbjuder vi tryckta företagspresentationer som hjälper ditt företag att sticka ut på riktigt. Med vår långa erfarenhet och goda recensioner garanterar vi högkvalitativa produkter och en smidig samarbetsprocess. Vi erbjuder en mängd olika trycksakslösningar för att möta alla dina behov.

Mindre trycksaker: 

  • Flyer från tryckeri i StockholmBroschyrer - Våra professionellt designade broschyrer ger en detaljerad och visuellt tilltalande presentation av ditt företag. Perfekt för att informera kunder om dina produkter och tjänster på ett engagerande sätt.
  • Foldrar - Foldrar är ett kompakt och effektivt sätt att presentera viktig information. De är perfekta för att dela ut vid möten, mässor eller som bilagor till andra marknadsföringsmaterial.
  • Visitkort - Ett väl utformat visitkort kan göra ett starkt intryck. Vi erbjuder högkvalitativa visitkort som representerar ditt företag på bästa sätt, med professionell design och högklassig finish.
  • Kuvert - Ge dina utskick en professionell touch med våra tryckta kuvert. Med ditt företags logotyp och design skapar de ett enhetligt och professionellt intryck redan innan mottagaren öppnar brevet.
  • Flyers - Flyers är ett kostnadseffektivt sätt att snabbt nå ut med budskap, erbjudanden eller inbjudningar. Våra flyers är tryckta med skarpa färger och hög kvalitet för att säkerställa att ditt budskapfångar uppmärksamhet.

Vepor i Stockholm

 

Större trycksaker:

  • Affischer - Affischer äridealiska för att dra uppmärksamhet till dina evenemang, kampanjer eller produkter. Vi trycker affischer i olika storlekar, alltid med fokus på hög upplösning och kvalitet.
  • Rollups - För mässor och evenemang är rollups ett utmärkt val. De är enkla att transportera, sätta upp och ta ner, samtidigt som de ger ett professionellt och inbjudande intryck.
  • Monterprodukter - Vi erbjuder även ett brett sortiment av monterprodukter för att göra ditt företag synligt på mässor och event. Frånbordsmaterial till bakgrundsväggar, vi har allt du behöver för att skapa en attraktiv monter.

 
 
 

Tryckta företagspresentationer - vilka alternativ ska man välja? 

Det kan vara svårt att veta vad du som företagare behöver i form av presentationsmaterial men tveka inte att ta kontakt med oss. Vi på Wasa Grafiska är erfarna och kan hjälpa er att utreda behovet av vad som behövs i form av tryckta företagspresentationer. 

Med Wasa Grafiska är det enkelt att arbeta tillsammans för att skapa tryckta presentationer som imponerar.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov. Du kan också fylla i offertförfrågan här nedanför.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att presentera ditt företag på bästa sätt!